Maaltijdservice Poulseur

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Poulseur voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Poulseur? D.m.v. deze website vergelijkt u gemakkelijk alle aanbieders in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een dagvers gerecht die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €3,75 per gerecht. Ouderwets genieten van Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree of Pasta/tonijnschotel? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Poulseur geniet u van verse gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteComblain-Au-Pont
BeoordelingGeen minimale afname
Postcode4171
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,49
Populaire maaltijdBami babi ketjap

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Poulseur

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Poulseur. Bijvoorbeeld belangrijke leveranciers als Delhaize of Cora. Maar ook in de buurt ontstaan er tal van organisaties en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie hanteert zijn eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de bedrijven rustig op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren zoals onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Poulseur? Er is gelukkig een alternatief. Legio traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven smaak en vitamines beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Poulseur. Een goede vervanger voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls verzorgd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel bezorgers beschikken over een praktische boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor koop u eenvoudig de supermarktartikelen als cola en sinas. In de regel kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Poulseur vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Poulseur? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden veel verschillende leveranciers die voldoen aan uw situatie en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat of Kippenbout Groentenkrans Met Puree? Via onze vergelijker bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Comblain-Au-Pont. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Poulseur voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door bijvoorbeeld de leverancier, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen vindt u vaak al vanaf €5,2.
 • Een vriesverse maaltijd als Kaasburger Met Spinazie En Puree bestelt u vanaf €4,3.
 • Een warme dagschotel als Dieet Gentse Waterzooi is beschikbaar vanaf €5,75.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Broccolisoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Taart achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Comblain-Au-Pont voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kippenbout in jus
 • Stamppot zuurkool
 • Hollandse hachee
 • Spinaziestamppot
 • Een pizza hawai

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Poulseur bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na welk soort ouderenmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele leveranciers bieden een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen doet u dit via de telefoon, met behulp van de menulijst, of online. Het eten wordt doorgaans bezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met grofweg 30 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 90+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er vaak één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Verse rauwkostsalade en Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met doperwten. Hiermee kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of invaliden eten volgens een strikt dieet. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over natriumarm, gemalen, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Poulseur. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit