Maaltijdservice Comblain-Au-Pont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Comblain-Au-Pont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Comblain-Au-Pont? Geholpen door onze vergelijker vindt u probleemloos alle services die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €3,65 p.p. Genieten van Vegetarische omelet, gekookte aardappelen, sperziebonen of Hutspot, rundvlees? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Comblain-Au-Pont beschikt u over voedzame maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteComblain-Au-Pont
ErvaringSociale & Signalerende functie
Postcode4170
Prijs per maaltijd€5,19
Vaak gekozen maaltijdGepofte aardappels

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Comblain-Au-Pont

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Comblain-Au-Pont. Denk dan aan belangrijke organisaties als Colruyt en Foodbag. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor tal van leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder heeft weer een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van onze tool kan u daarom de aanbieders rustig op een rijtje zetten. Het selecteren van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren zoals gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Comblain-Au-Pont? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Opvallend veel traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven smaak en vitamines beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Comblain-Au-Pont. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee koop men direct verse of handige boodschappen als scharreleieren of palingworst. Meestal gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Comblain-Au-Pont vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Comblain-Au-Pont? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een service gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel opwarmmaaltijden die matchen met uw wensen en eetpatroon. Wat dacht u van Dieet Kippenbout Perziken Puree en Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen? Hieronder bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Comblain-Au-Pont. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Comblain-Au-Pont voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door bijvoorbeeld het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Spaghetti Carbonara wordt al bezorgd vanaf €5,1.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree kunt u al bestellen vanaf €3,65.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Huisgemaakte rundergehaktbal in jus kunt u al laten bezorgen vanaf €7,5.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Komkommersoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Custard achteraf. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Comblain-Au-Pont voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Bami goreng met kipsaté
 • Koninginnesoep met kip
 • Gepaneerde kipstukjes
 • Bami, quorn, satésaus
 • Pannenkoekenschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Comblain-Au-Pont aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk aangeraden bezorgdiensten en maak een keuze. Let met name op het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste dienstverleners hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men probleemloos nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders doet u dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of online. De maaltijden voor senioren worden gewoonlijk bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met ongeveer 20 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes of Spaghetti, tonijn, kappertjes. Zodoende ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om natriumarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij en ook koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Comblain-Au-Pont. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente