Maaltijdservice Marbaix

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Marbaix voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Marbaix? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be vergelijkt u overzichtelijk alle bezorgers in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een thuismaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €5,50 per maaltijd. Flink uitpakken met Appelcompote of Babi ketjap, bami? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Marbaix ontvangt u smaakvolle gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteHam-Sur-Heure
BeoordelingVerrast door de smaak
Postcode6120
Prijs per maaltijd€6,48
Geliefde maaltijdVegetarisch filetlapje in stroganoffsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Marbaix

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Marbaix. We hebben het over grote bedrijven als Traiteur Goossens en/of 0. Maar ook lokaal kunt u terecht bij uitstekende aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Elk bedrijf wordt gekenmerkt door een “eigen” keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de bedrijven snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde voorkeuren zoals onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Marbaix? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden ze gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven voedingswaarden in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Marbaix. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig gedaan door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse bezorgers voorzien in een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor haalt men eenvoudig praktische of verse producten als volle yoghurt of volle melk. Niet zelden kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Marbaix vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Marbaix? Of prefereert u vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene maaltijdservices die passen bij uw uw omstandigheden en voedingsadvies. Wat te denken van Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli of Witte Pens Met Rodekool En Puree? Verderop ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Ham-Sur-Heure. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig vet uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Marbaix voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door bijvoorbeeld de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree kunt u al bestellen vanaf €6,15.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli bestelt u vanaf €4,6.
 • Een warme dagschotel als Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree kan je kopen vanaf €6,45.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Champignonsoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Yoghurtijs om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Ham-Sur-Heure voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Snijbonen met een kipfilet
 • Stamppot Hutspot met worst
 • Bami goreng met rundvlees
 • Kalkoenmedaillons in saus
 • Spinaziestamppot, omelet

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Marbaix aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor categorie thuismaaltijd matcht met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Bekijk met name het assortiment, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste maaltijdservices stunten met een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u moeiteloos nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden dikwijls bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 30 maaltijden. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Omelet met tomatensaus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen en Kalkoenmedaillons in saus. Op die manier kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden meestal door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over zoutarm, gemalen, natriumarm, lactosevrij of wellicht vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Marbaix. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit