Maaltijdservice Courcelles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Courcelles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Courcelles? Via www.maaltijdbutler.be vindt u gemakkelijk alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een opwarmmaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €5,25 per keer. Genieten van Asperge beenhamschotel met kip of Nasi goreng? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Courcelles hebt u toegang tot voedzame gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteCourcelles
RecensiePersoonlijke service
Postcode6180
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,38
Vaak gekozen maaltijdKip tikka massala, basmatirijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Courcelles

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Courcelles. Denk dan aan grote organisaties als Yumbel en/of Carrefour. Ook in de gemeente zelf bestaan er prima instellingen en wijkrestaurants. Iedere optie biedt een heel eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van www.maaltijdbutler.be kunt u dus de firma’s overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren zoals o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Courcelles? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Later worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven voedingswaarden in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Courcelles. Ideaal voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel leveranciers beschikken over een premium boodschappendienst voor ouderen. Zodoende koop u gelijk de boodschappen zoals koffieroomcups en beschuit. Normaal zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Courcelles vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Courcelles? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden allerlei soorten maaltijden die passen bij uw uw wensenlijstje en eetpatroon. Denk maar aan Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Verderop treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Courcelles. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Courcelles voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van bijvoorbeeld de aanbieder, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree is er al vanaf €5,05.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,1.
 • Een daghap aan huis als Hamlapje in mosterdjus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook kunt u al bestellen vanaf €6,2.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Aspergesoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Rijstebrij om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Courcelles voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gehaktschijf met appelcompote
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Reepjes kalkoenvlees in saus
 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Braadworst in barbecuesaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Courcelles aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor type seniorenmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende aanbieders bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u zonder moeite opnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of met de tablet. De gerechten worden altijd bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met ruwweg 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 100+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Boeuf bourguignon, gemengde groenten en aardappelpuree of Witlof a la creme. Zodoende krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden vaak door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: elke week. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd is van belang voor uw algehele gesteldheid. De warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, natriumarm, glutenvrij, zoutarm of juist koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Courcelles. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente