Maaltijdservice Jamioulx

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Jamioulx voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Jamioulx? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u snel en simpel alle services in de buurt! Warme gerechten, of een bezorgmaaltijd die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,40 per keer. Flink uitpakken met Erwtensoep of Gehaktballen in uienjus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Jamioulx ontvangt u uitstekende maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteHam-Sur-Heure
Waarom bestellen?Niet duur, wel lekker
Postcode6120
Prijs per gerecht€6,47
Meest gekozen maaltijdPastaschotel met spinazie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Jamioulx

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Jamioulx. U kunt denken aan populaire aanbieders als Ekomenu of Carrefour. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor uitstekende instellingen en slagerijen. Iedere aanbieder onderscheidt zich door een “eigen” keuken en voorwaarden. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u de services snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval dieetwensen zoals bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Jamioulx? Geen probleem! Steeds meer traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Jamioulx. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste bedrijven voorzien in een extra boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee koop u moeiteloos nuttige boodschappen zoals koffie en grillworst. Normaliter kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Jamioulx vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Jamioulx? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden meerdere opties die aansluiten bij uw gesteldheid en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree en Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen? Verderop bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Ham-Sur-Heure. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Jamioulx voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van zaken als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree kunt u al bestellen vanaf €5,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5.
 • Een warme dagschotel als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei wordt al bezorgd vanaf €7,2.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Pompoensoep, extra groenten en iets lichts zoals Rijstebrij na. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Ham-Sur-Heure voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Tortellini gevuld met kaas
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Macaronischotel bolognese
 • Stukjes rundvlees in saus
 • Boerenkool, rundergehakt

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Jamioulx aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor categorie thuismaaltijd matcht met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en kies er een. Controleer goed het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele maaltijdservices hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kunt u moeiteloos nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dit door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden steeds vaker bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Gebakken heek met bearnaisesaus. Risotto van zilvervliesrijst met groenten en Stoofpotje rundvlees. Handig, want zo kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding bevordert uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld glutenvrij, natriumarm, gemalen, zoutarm en niet te vergeten veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Jamioulx. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit