Maaltijdservice Nalinnes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nalinnes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Nalinnes? Dankzij deze pagina ontdekt u probleemloos alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een dagvers gerecht die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,05 p.p. Aanschuiven voor Runderbouillon en Nasi babi pangang? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Nalinnes hebt u toegang tot gezonde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteHam-Sur-Heure
Waarom bestellen?Lekkerder dan ik dacht
Postcode6120
Gemiddelde menuprijs€6,49
Meest gekozen maaltijdCasselerrib in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Nalinnes

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Nalinnes. Denk aan interessante firma’s als 15Gram of Spar. Echter, ook heel lokaal bestaan er allerlei instellingen en sociale voorzieningen. Elke leverancier heeft weer zijn eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij onze vergelijker kunt u de services rustig vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u dieetwensen zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Nalinnes? Er kan meer dan u denkt! Nogal wat traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Daaropvolgend wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nalinnes. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders hebben ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier haalt men eenvoudig broodnodige boodschappen als stroopwafels of koffiecreamer. Doorgaans zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Nalinnes vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Nalinnes? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn velerlei menu’s die kloppen met uw wensen en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen of Macaroni Ham Kaassaus? Op maaltijdbutler.be bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Ham-Sur-Heure. Bekijk goed het proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nalinnes voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van onderdelen als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes is er al vanaf €5,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,4.
 • Een warme dagschotel als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat wordt al bezorgd vanaf €6,6.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Uiensoep, een gezonde salade en iets fris zoals Poire belle Hélène om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Ham-Sur-Heure voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Babi ketjap, mihoen goreng
 • Stamppot Witlof met gehakt
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Kippenvlees in kerriesaus
 • Risotto, bospaddestoelen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nalinnes aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor categorie thuismaaltijd in lijn is met uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk populaire aanbieders en kies een geschikte. Bekijk met name het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote dienstverleners bieden een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte services.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men probleemloos een nieuwe menulijst invullen. Meestal kan dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt gemiddeld genomen geleverd door een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Lekkerbekje met tomatensaus en rijst-groenteschotel en Varkensschnitzel, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes. Daardoor zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden vaak door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond is essentieel. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met lactosevrij, natriumarm, gemalen, glutenvrij en niet te vergeten koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Nalinnes. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit