Maaltijdservice Ittre

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ittre voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Ittre? Dankzij onze tool vindt u probleemloos alle organisaties die aan huis leveren. Warm geleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Nu al voor €5,00 per keer. Flink uitpakken met Aardappelpannenkoeken of Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Ittre krijgt u voedzame maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteIttre
RecensieMeerdere manieren bestellen
Postcode1460
Prijs per gerecht€5,35
Maaltijd-topperKipstukjes in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Ittre

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Ittre. Bijvoorbeeld veel gekozen bezorgers als Yumbel of Colruyt. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er prima instanties en sociale voorzieningen. Iedere organisatie heeft weer een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Aan de hand van deze website kunt u dus de firma’s op uw gemak met elkaar vergelijken. Het selecteren van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er speciale voorkeuren als bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Ittre? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ittre. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers bieden ook een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier haalt men snel de supermarktartikelen als eieren of paté. Vaak gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Ittre vergelijken

Zoekt u een voedzame diepvriesmaaltijd in Ittre? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden veel verschillende thuismaaltijden die voldoen aan uw eisen en mogelijke diëten. Wat te denken van Gentse Waterzooi en Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Ittre. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ittre voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met factoren als de aanbieder, het type gerecht en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie is verkrijgbaar vanaf €6,2.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes kunt u al bestellen vanaf €5,45.
 • Een daghap aan huis als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne kunt u al bestellen vanaf €5,65.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Bonensoep, een gezonde salade en iets fris zoals Custard achteraf. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Ittre voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Kreeftensoep
 • Thaise curry
 • Nasi goreng
 • Snijbonen
 • Stamppot Boerenkool met rookworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ittre regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor soort bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de populaire leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele maaltijdservices bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men gemakkelijknog een bestelling doen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of online. De menu’s worden dikwijls bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met circa 20 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Pastaschotel: kip met broccoli of Macaroni, groenten-tomatensaus. Zo zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld natriumarm, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij of juist vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Ittre. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente