Maaltijdservice Chastre

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Chastre voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Chastre? Middels www.maaltijdbutler.be vergelijkt u eenvoudig alle leveranciers die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of diepvriesmaaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €5,00 per persoon. Aan tafel voor Rookworst met rijk gevulde erwtensoep of Reepjes varkensvlees in jus? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Chastre hebt u toegang tot smaakvolle gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteChastre
ErvaringHandige welkomstkorting
Postcode1450
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,33
Maaltijd-topperKipfilet in piri piri saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Chastre

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Chastre. Denk dan aan populaire leveranciers als Colruyt en Vlotter. Ook in deze plaats zelf bestaan er uitstekende instellingen en wijkrestaurants. Ieder bedrijf levert een eigen type maaltijd en voorwaarden. Door middel van www.maaltijdbutler.be kan u de bezorgdiensten rustig op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van specifieke wensen zoals o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Chastre? Er kan meer dan u denkt! Steeds meer traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt het gerecht snel teruggekoeld. Om die reden blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Chastre. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo koop men gelijk de boodschappen zoals pate’s of vanillevla. Normaliter gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Chastre vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Chastre? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden verscheidene menu’s die voldoen aan uw voorkeuren en eetpatroon. Wat te denken van Kippenbout Met Appelmoes En Puree of Spaghetti Bolognese Kaas? Verderop vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Chastre. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met verse producten en weinig zout proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Chastre voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief hangt af van zaken als de aanbieder, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree wordt al bezorgd vanaf €4,75.
 • Een vriesverse maaltijd als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel is er al voor €3,65.
 • Een daghap aan huis als Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, halve peren, krieltjes is er al vanaf €6,3.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kaassoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Panna cotta om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Chastre voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kipschnitzel
 • Beef Squats
 • Pompoensoep
 • Uiensoep
 • Penne pesto, kip, groene groenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Chastre aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast welk type ouderenmaaltijd in lijn is met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen aanbieders en selecteer er een. Let met name op het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers werken met een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met alle aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dat door te bellen, door gerechten in te vullen, of via internet. De maaltijden voor senioren worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 70+ blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel services gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Rundvlees hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng en Kippenbout. Bonne femme. Hiermee zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: om de 3 dagen. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten vormt de basis voor uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om gemalen, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm en ook koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Chastre. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente