Maaltijdservice Walhain

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Walhain voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Walhain? Geholpen door onze tool achterhaalt u supersnel alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of opwarmmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,55 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kalkoenschnitzel met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten of Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Walhain ontvangt u vers bereidde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteWalhain
RecensieGemakkelijk bestellen
Postcode1457
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,34
Geliefde maaltijdPastaschotel: kip met broccoli

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Walhain

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Walhain. We hebben het over erkende aanbieders als HelloFresh of Aldi. Maar ook lokaal ontwikkelen zich tal van leveranciers en restaurants. Iedere service levert een heel eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van onze vergelijker kan u daarom de organisaties eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er voorkeuren zoals o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Walhain? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Walhain. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven hanteren ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Op die manier bestelt men moeiteloos praktische of verse producten als dieetproducten of snoepjes. Vaak gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Walhain vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Walhain? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn allerlei mogelijkheden die aansluiten bij uw wensenlijstje voedingspatroon. Neem nu Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus of Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Verderop vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Walhain. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Walhain voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van zaken als de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,85.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €4,85.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Tagliatelle, kip, paddestoelen wordt al bezorgd vanaf €6,7.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Thukpa, een gezonde salade en iets fris zoals Slagroom om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Walhain voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Sperziebonen
 • Groentensoep
 • Lekkerbekje
 • Kiptajine
 • Maaltijdsalade met kip en avocado

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Walhain bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na welk type thuismaaltijd past bij uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en selecteer er een. Check vooral het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende maaltijdservices stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u probleemloos opnieuw bestellen. Meestal kan dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of met de computer. Uw bestelling wordt veelal tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Vispannetje fruits de mer met groenten in kreeftensaus. Aardappelgratin en Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel. Hiermee ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden vaak door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten bevordert uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over zoutarm, natriumarm, gemalen, glutenvrij of misschien veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Walhain. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente