Maaltijdservice Genappe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Genappe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Genappe? D.m.v. deze pagina treft u overzichtelijk alle aanbieders in de buurt! Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,50 per maal. Aanschuiven voor Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel of Runderlapje in jus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Genappe beschikt u over verse gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteGenappe
ReactieKlantvriendelijke organisatie
Postcode1470
Prijs per gerecht€5,36
Vaak gekozen maaltijdKalkoenmedaillons in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Genappe

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Genappe. Denk dan aan landelijke partijen als Dienstenthuis.be of Smartmat. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich prima leveranciers en zorginstellingen. Iedere organisatie biedt een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de organisaties snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat aangenamer. Eerst eens proberen? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Genappe? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Genappe. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere organisaties hanteren ook een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee bestelt men probleemloos praktische of verse producten als afbakbroodjes of leverkaas. Vaak gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Genappe vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Genappe? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een service gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit flink wat opwarmmaaltijden die passen bij uw uw omstandigheden en menu voorkeuren. Wat dacht u van Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel of Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal? Onderstaand ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Genappe. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Genappe voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door o.a. de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree is er al voor €4,95.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree bestelt u vanaf €3,8.
 • Een daghap aan huis als Stroganoff du chef kunt u al bestellen vanaf €7,1.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Kokos-bonensoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Aardbeien mousse als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Genappe voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Bloemkoolsoep
 • Kip tandoori
 • Bami goreng
 • Spaghetti
 • Penne pesto, kip, groene groenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Genappe aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst welke vorm van een opwarmmaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en geef de voorkeur door. Let goed op het aanbod, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices werken met een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men gelijk nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat door te bellen, met behulp van de menukaart, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden in de regel aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 30 maaltijden. Bij diepvries kunt u kiezen uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle services gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Rookworst met rijk gevulde erwtensoep of Reepjes varkensvlees in jus. Zo krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u deze besteld heeft. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. Vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om lactosevrij, zoutarm, natriumarm, gemalen of wellicht vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Genappe. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente