Maaltijdservice Aublain

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Aublain voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Aublain? Door middel van onze tool vergelijkt u supersnel alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of koelverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €5,60 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Halskarbonade met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen of Spinazie à la crème met champignons? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Aublain ontvangt u ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteCouvin
ReactieProefbestelling mogelijk
Postcode5660
Prijs per maaltijd€6,01
Meest gekozen maaltijdJonge kabeljauw in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Aublain

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Aublain. U kunt denken aan populaire services als Delimeal en 0. Echter, ook heel lokaal zien we verschillende aanbieders en wijkrestaurants. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. onze vergelijker kan u de bezorgers op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u dieetwensen zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Aublain? Er is een oplossing! Nogal wat traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Hierna wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Door dit proces blijven structuur en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Aublain. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Meestal verzorgd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse bedrijven beschikken over een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo bestelt men direct verse of handige boodschappen als zuivelproducten of halfvolle kwark. Doorgaans gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Aublain vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Aublain? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit allerlei maaltijdservices die rijmen met uw wensenlijstje en diëten/allergieën. U kunt denken aan Groentesoep Met Balletjes of Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie? Verderop treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Couvin. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Aublain voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door bijvoorbeeld de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Kervelsoep wordt al bezorgd vanaf €5,05.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli wordt al bezorgd vanaf €3,8.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Varkenssaucijs in jus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,7.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Bouillon, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Sundae achteraf. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Couvin voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Erwtensoep met rookworst
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Bami goreng met kipsaté
 • Koninginnesoep met kip
 • Bami, quorn, satésaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Aublain aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na welk type maaltijdservice klopt met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk populaire maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kan men probleemloos nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dit telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De maaltijden worden altijd tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met circa 30 menu’s. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsKipragout met Parijse wortelen en Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans. Hiermee zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden in de regel door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Veel bejaarden of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over zoutarm, natriumarm, lactosevrij, gemalen of juist eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Aublain. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit