Maaltijdservice Couvin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Couvin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Couvin? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be treft u snel en simpel alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een koelvers gerecht die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €3,65 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rode kool met gehakt schotel of Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Couvin geniet u van uitstekende gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteCouvin
Waarom bestellen?Meerdere manieren bestellen
Postcode5660
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,3
Meest gekozen maaltijdVegetarische lasagna, spinazie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Couvin

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Couvin. Neem erkende firma’s als HelloFresh en 0. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor uitstekende leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier biedt een “eigen” assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via deze pagina kunt u de aanbieders probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Couvin? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Door dit proces blijven voedingswaarden in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Couvin. Vaak toegepast door bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste bezorgers voorzien in een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier bestelt u probleemloos belangrijke boodschappen als sinaasappelsap of halfvolle kwark. Gewoonlijk gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Couvin vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Couvin? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn vele menu’s die kloppen met uw voorkeuren en eventuele dieet. Wat dacht u van Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel of Champignonroomsoep? Via onze vergelijker achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Couvin. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Couvin voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt is afhankelijk van onderdelen als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Hamburger Witloof Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin vindt u vaak al vanaf €4,85.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Stukjes rundvlees in jus is er al vanaf €5,7.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Vissoep, een extra salade en iets fris zoals Watergruwel als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Couvin voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Gegrilde groentenmix in saus
 • Aardappelpartjes rozemarijn
 • Babi pangang, rijstfantasie
 • Stamppot Witlof met gehakt

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Couvin regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor type bezorgmaaltijd klopt met uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de meest gekozen maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste leveranciers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u supersnel nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via internet. Uw bestelling wordt gewoonlijk aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met ongeveer 15 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste services bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje of Vegetarische balletjes in satésaus. Tjap tjoy. Nasi goreng. Hierdoor kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Veel senioren of beperkten eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, natriumarm of misschien vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Couvin. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente