Maaltijdservice Boussu-En-Fagne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Boussu-En-Fagne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Boussu-En-Fagne? Via deze website ontdekt u moeiteloos alle firma’s die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een opwarmmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €3,85 per keer. Genieten van Pastaschotel: kip met broccoli of Zalmfiletstukjes in bieslooksaus, gesmoorde prei en aardappelpuree? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Boussu-En-Fagne krijgt u de lekkerste gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteCouvin
ReactieProefbox met maaltijden
Postcode5660
Gemiddelde menuprijs€6,02
Maaltijd-topperVispotje in botersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Boussu-En-Fagne

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Boussu-En-Fagne. Denk dan aan grote bezorgers als Marley Spoon of Colruyt. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij verschillende leveranciers en slagerijen. Elke partij heeft weer z’n eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Via maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgdiensten probleemloos met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er specifieke wensen als onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Boussu-En-Fagne? Er is een oplossing! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Boussu-En-Fagne. Perfect voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls gedaan door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders hanteren ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier bestelt men direct broodnodige boodschappen als pate’s of dieetproducten. Vaak gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Boussu-En-Fagne vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Boussu-En-Fagne? Of prefereert u de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit een hoop leveranciers die aansluiten bij uw situatie voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen en Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel? Aan de hand van deze website bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Couvin. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Boussu-En-Fagne voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt is afhankelijk van factoren als de maaltijdservice, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten wordt al bezorgd vanaf €5,1.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen bestelt u vanaf €4,55.
 • Een daghap aan huis als Kip tikka massala, basmatirijst kunt u al bestellen vanaf €6,45.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Erwtensoep, een gezonde salade en een dessert als Poire belle Hélène om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Couvin voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Couvin
 • Centrale postcode: 5660

Geliefde bereide maaltijden

 • Omelet in champignonsaus
 • Kibbeling met kruidendip
 • Gemengde groenteschotel
 • Gestoofde lamsschouder
 • Varkenssaucijs in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Boussu-En-Fagne bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor maaltijdservice past bij uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het soort gerechten, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende dienstverleners hebben een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u moeiteloos nog een bestelling doen. Doorgaans doet u dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of met de computer. De maaltijden worden veelal geleverd door een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst van zo’n 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel leveranciers gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Kippensoep en Groentesoep met balletjes. Daardoor krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd draagt bij aan uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het betreft natriumarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij of misschien vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Boussu-En-Fagne. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit