Maaltijdservice Crisnée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Crisnée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Crisnée? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u snel en simpel alle firma’s in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of een bezorgmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €5,40. Flink uitpakken met Spagheti carbonara en Kipfilet in roomsaus? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Crisnée ontvangt u smaakvolle gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteCrisnée
RecensieWekelijks nieuwe gerechten
Postcode4367
Prijs per maaltijd€5,37
Nummer 1-maaltijdSchnitzel pepersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Crisnée

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Crisnée. Bijvoorbeeld belangrijke bezorgers als Colruyt of Colruyt. Maar ook lokaal ontstaan er tal van organisaties en slagerijen. Iedere service levert een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de firma’s rustig naast elkaar zetten. De keuze maken voor de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Crisnée? Dat is niet erg! Legio traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Crisnée. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders beschikken over een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende koop men moeiteloos de supermarktartikelen als koeken of vanillevla. In de regel kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Crisnée vergelijken

Houdt u van een complete diepvriesmaaltijd in Crisnée? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit flink wat soorten maaltijden die kloppen met uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn of Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree? Onderstaand ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Crisnée. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Crisnée voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van elementen als het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Penne Pesto Kip Wokgroenten kunt u al laten bezorgen vanaf €6,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt wordt al bezorgd vanaf €4,15.
 • Een warme daghap voor senioren als Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,55.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Ramen, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Advokaat ijs als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Crisnée voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Grootmoeders kippannetje
 • Macaroni-gehakt schotel
 • Kip kantonees, rijstmix
 • Eieromelet in kaassaus
 • Gebonden mosterdsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Crisnée aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor type ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het soort gerechten, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire services geven een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Dan kunt u zonder problemen opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dit via de telefoon, met behulp van de menukaart, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden veelal geleverd door een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 30 maaltijden. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 90+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Boerengehaktschotel met aardappelpuree of Bami goreng met rundvlees. Op die manier zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden normaliter door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd is van belang voor uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm of eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Crisnée. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente