Maaltijdservice Berneau

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Berneau voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Berneau? Aan de hand van deze website treft u probleemloos alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €5,50 per persoon. Ouderwets genieten van Groentensoep of Runderstoofpotje met stamppot hutspot? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Berneau beschikt u over complete gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteDalhem
RecensieBetrouwbare levering
Postcode4607
Gemiddelde kosten€6
Meest gekozen maaltijdGehakt in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Berneau

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Berneau. Denk dan aan erkende firma’s als 15Gram of Ekomenu. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er prima instellingen en vrijwilligersorganisaties. Iedere optie levert een eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door deze pagina kunt u derhalve de aanbieders eenvoudig naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Berneau? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Berneau. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders bieden ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Zodoende haalt men gelijk verse of handige boodschappen als jam en rauwe ham. Gewoonlijk kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Berneau vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Berneau? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn een hoop thuismaaltijden die voldoen aan uw eisen en diëten/allergieën. Neem nu Groentesoep Met Balletjes en Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie? Hieronder vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Dalhem. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met veel groenten en weinig vet uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Berneau voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met elementen als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree is verkrijgbaar vanaf €6,3.
 • Een vriesverse maaltijd als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes wordt al bezorgd vanaf €3,9.
 • Een daghap aan huis als Pangasiusfilet met pangangsaus, gado gado en witte rijst bestelt u vanaf €7,15.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Preisoep, een extra salade en een toetje als Griesmeelpap na. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Dalhem voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Dalhem
 • Hoofdpostcode: 4607

Top-5 bereide maaltijden

 • Ajam pangang, bami goreng
 • Visstukjes in kruidensaus
 • Schnitzel champignonsaus
 • Grootmoeders kippannetje
 • Kip kantonees, rijstmix

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Berneau bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor opwarmmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk beschikbare maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste dienstverleners geven een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls is dat mogelijk via telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De menu’s worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel leveranciers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Varkenslapje in jus. Gestoofde prei. Mini krieltjes paprika-tijm en Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie. Op die manier kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om glutenvrij, gemalen, lactosevrij, natriumarm of misschien vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Berneau. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit