Maaltijdservice Gembes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gembes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Gembes? Via deze website vindt u gemakkelijk alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een kant-en-klaar maaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €5,50 per maal. Aanschuiven voor Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, sperziebonen of Aardappelpannenkoeken? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Gembes hebt u toegang tot complete maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteDaverdisse
Waarom bestellen?Meerdere manieren bestellen
Postcode6929
Gemiddelde kosten€5,67
Nummer 1-maaltijdSpinaziestamppot, omelet

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Gembes

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Gembes. Neem landelijke organisaties als Home Cuisine of 0. Maar ook lokaal zien we verscheidene leveranciers en restaurants. Elke optie wordt gekenmerkt door een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van deze website kunt u de bedrijven eenvoudig naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor wat aangenamer. Moeite met kiezen? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen als o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Gembes? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Daarna wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gembes. Ideaal voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. In de regel op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers voorzien in een speciale boodschappendienst voor senioren. Zodoende bestelt u zonder moeite belangrijke boodschappen als zuivelproducten en appelsap. Normaal gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Gembes vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Gembes? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn een groot aantal opwarmmaaltijden die overeenstemmen met uw eisen en eventuele dieet. Denk maar aan Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus of Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Verderop vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Daverdisse. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gembes voor ouderen wijken nogal af. De prijs wordt gevormd door bijvoorbeeld de aanbieder, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees is beschikbaar vanaf €6,3.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree is er al voor €5.
 • Een warme dagschotel als Vegetarische Italiaanse carre met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €6,1.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Miyeok guk, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Schaafijs om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Daverdisse voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Varkensfilet in jus met koolraap
 • Gebonden kerrie-champignonsoep
 • Kipragout met Parijse wortelen
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Couscous, kip, mergueze worst

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gembes aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na wat voor ouderenmaaltijd matcht met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk beschikbare bezorgservices en kies er een. Bekijk met name het assortiment, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de leveranciers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. Uw bestelling wordt vaak geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst van zo’n 15 menu’s. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 100+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Visstukjes in kruidensaus of Drumsticks met vleesjus, gebakken aardappelen, sperziebonen. Zodoende ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding heeft invloed op een goede balans en energie. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Daarom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan lactosevrij, gemalen, zoutarm, natriumarm of misschien veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Gembes. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit