Maaltijdservice Resteigne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Resteigne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Resteigne? Met behulp van deze pagina bekijkt u snel en simpel alle leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of dagverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €5,45 per persoon. Smullen van Rode kool met gehakt schotel of Spitskoolschotel en aardappelpuree? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Resteigne smult u weer van voedzame maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteTellin
ReactieGemakkelijk bestellen
Postcode6927
Gemiddelde menuprijs€5,66
Geliefde maaltijdBoerenkool, rundergehakt

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Resteigne

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Resteigne. Bijvoorbeeld populaire firma’s als Traiteur Goossens en/of Prego. Echter, ook heel lokaal zijn er uitstekende leveranciers en verswinkels. Elke optie biedt een heel eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door onze tool kan u de bezorgers eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren zoals vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Resteigne? Ook dan bent u welkom! Best veel traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Resteigne. Een uitkomst voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor bestelt men moeiteloos broodnodige boodschappen als keukenpapier of achterham. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Resteigne vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Resteigne? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn veel verschillende mogelijkheden die passen bij uw uw wensen en menu voorkeuren. Denk maar aan Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees of Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Verderop achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Tellin. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Resteigne voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt hangt af van onderdelen als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel is beschikbaar vanaf €5,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree is er al voor €3,95.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Oosterse zalm is er al vanaf €5,65.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Knoflooksoep, een gezonde salade en iets fris zoals Krentjebrij na. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Tellin voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Runderhachee, stamppot hutspot
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Kip kerrie ananas met risotto

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Resteigne aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst welke vorm van een bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de maaltijdservices bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u gemakkelijknog een bestelling doen. Vaak is dat mogelijk door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De (warme) maaltijden wordt in de regel bezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 20 menu’s. Bij diepvries hebt u de keuze uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een speciaal dagmenu. Soms is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Boerenkool, rundergehakt en Tartaartje met uiensaus, snijbonen en gebakken aardappelblokjes. Daardoor krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij en ook veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Resteigne. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit