Maaltijdservice Daverdisse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Daverdisse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Daverdisse? Middels maaltijdbutler.be vindt u probleemloos alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of diepvriesmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €5,00 per keer. Ouderwets genieten van Moussaka, aubergine, courgette, aardappelschijfjes en Gepaneerde Alaska-koolvis? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Daverdisse geniet u van smaakvolle maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuxemburg
GemeenteDaverdisse
BeoordelingVoor ieder wat wils
Postcode6929
Gemiddelde menuprijs€5,17
Vaak bestelde maaltijdVarkenslapje in champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Daverdisse

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Daverdisse. Denk dan aan erkende leveranciers als HelloFresh en/of Wink. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor verscheidene initiatieven en slagerijen. Iedere optie wordt gekenmerkt door zijn eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels maaltijdbutler.be kunt u dus de leveranciers op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Daverdisse? Er kan meer dan u denkt! Steeds meer traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Daverdisse. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers beschikken over een praktische boodschappendienst voor ouderen. In dat geval krijgt u zonder moeite verse of handige boodschappen als schouderham of toiletpapier. Dikwijls zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Daverdisse vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Daverdisse? Of zoekt u vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden diverse seniorenmaaltijden die aansluiten bij uw omstandigheden en eetpatroon. Denk maar aan Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus en Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree? Op deze pagina treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Daverdisse. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Daverdisse voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van onderdelen als de leverancier, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Lasagne Bolognese wordt al bezorgd vanaf €5,95.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,2.
 • Een thuisbezorgde daghap als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel kunt u al laten bezorgen vanaf €6,5.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Avocadosoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Aardbeien mousse om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Daverdisse voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Raapstelen stamppot met beenham
 • Runderhachee, stamppot hutspot
 • Draadjesvlees in rode wijnsaus
 • Rundergehaktballetjes in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Daverdisse aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor soort bezorgmaaltijd klopt met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en maak een keuze. Let goed op het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele leveranciers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk per telefoon, via de papieren bestellijst of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden vaak thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 25 menu’s. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Doperwtenpuree of Hongaarse goulash. Doperwten. Witte rijst. Op die manier zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij en ook vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Daverdisse. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente