Maaltijdservice Haut-Fays

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Haut-Fays voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Haut-Fays? Dankzij onze vergelijker doorzoekt u supersnel alle firma’s die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of microgolf-maaltijden die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,65 per maaltijd. Flink uitpakken met Vegetarische pastaschotel met tomaten of Rundvlees in basilicumsaus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Haut-Fays beschikt u over ambachtelijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteDaverdisse
ErvaringKlantvriendelijke organisatie
Postcode6929
Gemiddelde menuprijs€5,68
Vaak gekozen maaltijdRisotto, bospaddestoelen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Haut-Fays

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Haut-Fays. Denk dan aan populaire bedrijven als Delimeal en/of Dienstenthuis.be. Maar ook in de buurt ontstaan er uitstekende instellingen en verswinkels. Elke organisatie wordt gekenmerkt door een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Aan de hand van deze pagina kan u daardoor de bedrijven gemakkelijk naast elkaar zetten. Een keuze maken voor de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er dieetwensen zoals gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Haut-Fays? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Veel traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Nadien wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Haut-Fays. Een redding voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste organisaties hanteren ook een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee bestelt men eenvoudig belangrijke boodschappen als aardbeienjam en leverpastei. In de regel zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Haut-Fays vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Haut-Fays? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit diverse type aanbieders die matchen met uw gesteldheid en eventuele dieet. Denk maar aan Lasagne Bolognese of Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Via onze vergelijker ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Daverdisse. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Haut-Fays voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht hangt af van o.a. de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree wordt al bezorgd vanaf €4,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. wordt al bezorgd vanaf €5,05.
 • Een warme dagschotel als Gebonden tomatensoep kunt u al laten bezorgen vanaf €7,3.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Rozenbottelsoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Pudding als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Daverdisse voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Stamppot knolselderij met rucola
 • Pannekoeken met een gebakken ei
 • Zalmfilet in zoete mosterdsaus
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Groentensoep met gehaktballen

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Haut-Fays aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor categorie ouderenmaaltijd matcht met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige services.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men overzichtelijk nog een bestelling doen. Dikwijls doet u dat via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De thuismaaltijden worden doorgaans geleverd door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met pakweg 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 70 – 150 blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Halskarbonade met mosterdjus, rode bieten en gekookte aardappelen en Zalmfilet gebakken met tomatensaus, bladspinazie en aardappelpuree. Zo krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft zoutarm, natriumarm, lactosevrij, gemalen en ook vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Haut-Fays. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit