Maaltijdservice Porcheresse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Porcheresse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Porcheresse? Middels deze pagina vindt u overzichtelijk alle bezorgers die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,70 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Vegetarische balletjes in satésaus met gebakken ei en nasi goreng en Bami goreng met rundvlees? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Porcheresse hebt u toegang tot complete gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuxemburg
GemeenteDaverdisse
ReactieRuime keuze
Postcode6929
Maaltijd prijs€5,69
Maaltijd-topperSchnitzel mexico schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Porcheresse

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Porcheresse. Neem veel gekozen firma’s als Smartmat en 0. Ook in deze plaats zelf zien we allerlei instanties en restaurants. Iedere organisatie biedt z’n eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Middels www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgdiensten rustig met elkaar vergelijken. Het kiezen van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen zoals gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Porcheresse? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Opvallend veel cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Daarna wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Zo blijven structuur en smaak optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Porcheresse. Vaak toegepast door bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere organisaties hebben ook een praktische boodschappendienst voor senioren. Zodoende krijgt u probleemloos broodnodige boodschappen als pate’s of dieetproducten. Gewoonlijk gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Porcheresse vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Porcheresse? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal menu’s die in lijn zijn met uw wensen en mogelijke diëten. Denk maar aan Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Via onze vergelijker vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Daverdisse. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox heerlijke bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Porcheresse voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs hangt af van onderdelen als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Lasagne Bolognese is er al vanaf €6,35.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree kan je kopen vanaf €4,85.
 • Een warme dagschotel als Kip naar oma’s recept sperziebonen, aardappelpuree, tomatenblokjes wordt al bezorgd vanaf €6,1.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Kimchi jjigae, extra groenten en een toetje als Flensjes na. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Daverdisse voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Stamppot Hete bliksem met stroop
 • Viergroentenstamppot, gehaktbal
 • Vegetarische balletjes in saus
 • Stamppot spruitjes met chorizo
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Porcheresse bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor soort kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en kies er een. Let met name op het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers hebben een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men zonder problemen een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden standaard bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 20 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service treft men een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Doperwtensoep en Slavink in jus met stamppot snijbonen. Daardoor krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Veel senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij en niet te vergeten vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Porcheresse. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit