Maaltijdservice Zandvoorde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zandvoorde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Zandvoorde? Met behulp van onze vergelijker bekijkt u gemakkelijk alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of diepvriesmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €4,80 per keer. Genieten van Kabeljauw, dillesaus, sperziebonen, krieltjes en Varkenshaas boontjes schotel? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Zandvoorde smult u weer van complete maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteOostende
BeoordelingAl jarenlang klant
Postcode8400
Gemiddelde menuprijs€6,38
Vaak bestelde maaltijdSlavink in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Zandvoorde

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Zandvoorde. Denk aan interessante leveranciers als Dienstenthuis.be of Champion. Ook binnen de gemeente ontstaan er tal van instellingen en zorginstellingen. Iedere partij wordt bestempeld door z’n eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van deze pagina kunt u de organisaties rustig naast elkaar zetten. Een keuze maken voor de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Zandvoorde? Ook dan bent u welkom! Meer en meer traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zandvoorde. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak gedaan door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders hebben ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt men gelijk nuttige boodschappen zoals volle yoghurt en jam. Vaak gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Zandvoorde vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Zandvoorde? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden meerdere thuismaaltijden die matchen met uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Boereworst Met Wortelstamppot of Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet? Hieronder vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Oostende. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zandvoorde voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door factoren als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Lasagne Bolognese is beschikbaar vanaf €4,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,55.
 • Een warme daghap voor senioren als Erwtensoep met rookworst bestelt u vanaf €5,65.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Misosoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Baklava als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Oostende voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kip Andorra
 • Erwtensoep
 • Paëlla
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Rode bieten met een speklap en jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zandvoorde aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd past bij uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Let goed op het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste verstrekkers hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men supersnel nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dit via de telefoon, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden altijd bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 20 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen en Kibbeling met ravigottesaus. Mexicomix. Gebakken krielaardappeltjes. Op die manier krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de menulijsten kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, zoutarm, gemalen, natriumarm en ook eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Zandvoorde. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit