Maaltijdservice Zeebrugge

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zeebrugge voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Zeebrugge? Via de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u snel en simpel alle services die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een thuismaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €5,35 per gerecht. Genieten van Braadworst in barbecuesaus of Gepaneerde kipnuggets? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Zeebrugge beschikt u over verse gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteBrugge
ReactieGezond en smaakvol
Postcode8380
Gemiddelde menuprijs€6,36
Geliefde maaltijdGehakt in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Zeebrugge

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Zeebrugge. Neem landelijke services als Ekomenu en/of Colruyt. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij uitstekende leveranciers en wijkrestaurants. Iedere service heeft zo een eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u de services op uw gemak naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat aangenamer. Eerst eens proberen? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren als o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Zeebrugge? Er is een oplossing! Erg veel traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zeebrugge. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter op touw gezet door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere services beschikken over een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee haalt u moeiteloos verse of handige boodschappen als vanille vla en sappen. Meestal zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Zeebrugge vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Zeebrugge? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit vele seniorenmaaltijden die kloppen met uw omstandigheden en diëten/allergieën. U kunt denken aan Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree of Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree? Verderop bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Brugge. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zeebrugge voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door aspecten als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,9.
 • Een vriesverse maaltijd als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje vindt u vaak al vanaf €4,75.
 • Een daghap aan huis als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten kunt u al bestellen vanaf €7,25.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Witlofsoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Poffertjes als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Brugge voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Bami goreng
 • Spaghetti
 • Spareribs, gebakken wedges, broccoli
 • Huisgemaakte rundergehaktbal in jus
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zeebrugge bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor type ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk meest gekozen bezorgdiensten en selecteer er een. Let goed op het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote leveranciers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u probleemloos opnieuw bestellen. In veel gevallen kan dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden standaard thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 20 maaltijden. Bij diepvries is er een keus te maken uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree en Nasi goreng speciaal, kip in satésaus. Zodoende zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd helpt mee aan uw energie en levenslust. De warme schotel is daarbij van groot belang. Veel senioren of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan zoutarm, natriumarm, lactosevrij, gemalen en niet te vergeten koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Zeebrugge. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit