Maaltijdservice Stene

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Stene voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Stene? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u supersnel alle bedrijven in de buurt! Warme gerechten, of dagverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,75 p.p. Smullen van Gebonden mosterdsoep en Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten met aardappelpuree? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Stene krijgt u gezonde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteOostende
RecensieZou niet zonder kunnen
Postcode8400
Prijs per gerecht€6,37
Vaak bestelde maaltijdKipvink in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Stene

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Stene. Bijvoorbeeld belangrijke aanbieders als Vlotter en/of Colruyt. Ook in de gemeente zelf ontstaan er tal van initiatieven en restaurants. Elk bedrijf levert een “eigen” assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij deze website kan u de bezorgdiensten snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat aangenamer. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Stene? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven structuur en smaak optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Stene. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste bezorgers hanteren ook een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende haalt u zonder moeite praktische of verse producten als koffiepads of filterzakjes. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Stene vergelijken

Houdt u van een complete diepvriesmaaltijd in Stene? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit verscheidene opties die rijmen met uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel of Dieet Vol Au Vent Puree? Via onze vergelijker ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Oostende. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Stene voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs is afhankelijk van zaken als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €6,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,2.
 • Een warme daghap voor senioren als Jonge kabeljauw in roomsaus bestelt u vanaf €5,9.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Pureesoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Oranjevla om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Oostende voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Runderlapje
 • Kippensoep
 • Pilav
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Rode bieten met een speklap en jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Stene aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst welk soort thuismaaltijd past bij uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Bekijk met name het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of met de computer. Het eten wordt meestal tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met ongeveer 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 80+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus en een Italiaanse rijstschotel en Pangasiusfilet met pangangsaus, gado gado en witte rijst. Op die manier kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of invaliden eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over natriumarm, glutenvrij, gemalen, zoutarm of juist vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Stene. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit