Maaltijdservice Noordschote

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Noordschote voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Noordschote? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be vergelijkt u moeiteloos alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een koelvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Nu al voor €3,55 per maal. Aanschuiven voor Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten en Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Noordschote hebt u toegang tot de lekkerste gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteLo-Reninge
RecensieWekelijkse bestellijst
Postcode8647
Gemiddelde prijs€5,17
Geliefde maaltijdSpinaziestamppot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Noordschote

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Noordschote. Neem veel gekozen bezorgers als Marley Spoon of Carrefour. Ook in deze plaats zelf zijn er uitstekende instellingen en wijkrestaurants. Elke service hanteert een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. deze pagina kunt u de services overzichtelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen zoals gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Noordschote? Er is een oplossing! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven voedingswaarden ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Noordschote. Ideaal voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen verzorgd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor krijgt men probleemloos praktische of verse producten als vuilniszakken en chocoladevla. In de regel zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Noordschote vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Noordschote? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden talloze mogelijkheden die matchen met uw situatie en eventuele dieet. Wat te denken van Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie of Kippenbout Groentenkrans Met Puree? Verderop treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Lo-Reninge. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Noordschote voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door zaken als de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie is beschikbaar vanaf €4,8.
 • Een thuisbezorgde daghap als Macaroni in tomatensaus, ham, kaas kunt u al bestellen vanaf €6,55.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Champignonsoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Bananenvla na. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Lo-Reninge voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Heldere uiensoep
 • Runderstoofpotje
 • Wrap kip madras
 • Pasta carbonara
 • Spekpannenkoek

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Noordschote aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na welk type seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk beschikbare leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende leveranciers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit door even te bellen, met behulp van de menulijst, of met de computer. De maaltijden voor senioren worden dikwijls tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsHamlapje in mosterdjus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook of Uiensoep. Hierdoor kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om zoutarm, natriumarm, gemalen, lactosevrij of vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Noordschote. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit