Maaltijdservice Klerken

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Klerken voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Klerken? D.m.v. www.maaltijdbutler.be vindt u overzichtelijk alle services die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een vriesvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,90 per maal. Flink uitpakken met Runderboomstam met vleesjus, aardappelpuree, tuinbonen tuinkruiden en Visstukjes in kruidensaus? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Klerken ontvangt u smaakvolle gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteHouthulst
RecensiePersoonlijke bezorgdienst
Postcode8650
Gemiddelde menuprijs€5,2
Meest gekozen maaltijdSpaghetti met broccoli

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Klerken

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Klerken. Denk dan aan grote organisaties als Home Cuisine of 0. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij tal van instellingen en slagerijen. Elke aanbieder heeft weer een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via maaltijdbutler.be kunt u derhalve de leveranciers snel en makkelijk met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen als bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Klerken? Geen probleem! Meer en meer traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Klerken. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter verzorgd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal firma’s hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee krijgt u zonder moeite verse of handige boodschappen als margarine of filterzakjes. Dikwijls zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Klerken vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Klerken? Of houdt u juist van de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden relatief veel seniorenmaaltijden die voldoen aan uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Dieet Vol Au Vent Puree of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Via onze vergelijker bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Houthulst. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Klerken voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van onderdelen als de aanbieder, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Lasagne Bolognese is verkrijgbaar vanaf €6.
 • Diepvriesmaaltijd als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus kan je kopen vanaf €3,5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Zalm in roomsaus is beschikbaar vanaf €5,8.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Bosintang, een extra salade en een toetje als Aardbeien ijs als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Houthulst voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Lasagna bolognese
 • Gewokte spinazie
 • Speklapje in jus
 • Kipfilet in jus
 • Omelet in saus

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Klerken aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na welk type seniorenmaaltijd past bij uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de professionele maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste aanbieders hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende services.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men gemakkelijkeen nieuwe menulijst invullen. Meestal kan dit via telefoon, door gerechten in te vullen, of online. De thuismaaltijden worden veelal tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 20 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Zalm in roomsaus en Gepocheerde koolvisfilet met vissaus, gestoofde prei en aardappelpuree. Hiermee kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Vriesvers: om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan natriumarm, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Klerken. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit