Maaltijdservice Reninge

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Reninge voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Reninge? Aan de hand van maaltijdbutler.be treft u eenvoudig alle services in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,95 per maal. Flink uitpakken met Heldere kippensoep of Zuurkoolstamppot? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Reninge beschikt u over voedzame maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteLo-Reninge
BeoordelingGeen abonnement
Postcode8647
Maaltijd prijs€5,19
Populaire maaltijdGepaneerdeschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Reninge

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Reninge. Neem veel gekozen leveranciers als Vlotter of 0. Maar ook lokaal kunt u terecht bij interessante organisaties en verswinkels. Iedere partij wordt bestempeld door een eigen menu en bestelvoorwaarden. Middels de maaltijdservice-vergelijker kunt u de organisaties eenvoudig naast elkaar bekijken. Het selecteren van een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u bepaalde voorkeuren zoals bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Reninge? Geen probleem! Best veel traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Reninge. Ideaal voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse organisaties faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. Op die manier bestelt u moeiteloos de supermarktartikelen als filterzakjes en bananen. Dikwijls gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Reninge vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Reninge? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit verscheidene type aanbieders die in lijn zijn met uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Denk maar aan Kip Kerriesaus Met Rijst of Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Verderop ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Lo-Reninge. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Reninge voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van elementen als de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie is er al voor €4,6.
 • Een vriesverse maaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne kunt u al laten bezorgen vanaf €4,2.
 • Een daghap aan huis als Knoflookgarnalen is er al vanaf €5,95.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Vissoep, extra groenten en om het compleet te maken Haagse bluf om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Lo-Reninge voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Zalm in dillesaus
 • Knoflookgarnalen
 • Kersenpannenkoek
 • Chili sin carne
 • Slavink in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Reninge aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor soort bezorgmaaltijd rijmt met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk meest gekozen maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Let goed op de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende maaltijdservices hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u gelijk nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk door even te bellen, met behulp van de menulijst, of online. De bezorgmaaltijden worden gemiddeld genomen geleverd door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 15 maaltijden. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel services voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, broccoli of Procureurlapje met jus. Schorseneren à la crème. Gekookte aardappelen. Op die manier zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u een bestelling heeft doorgegeven. Via de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment 2 wekelijks. Bij vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, zoutarm, gemalen, glutenvrij en ook vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Reninge. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit