Maaltijdservice Deinze

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Deinze voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Deinze? D.m.v. onze tool doorzoekt u moeiteloos alle aanbieders in de buurt! Tafeltje dekje, of microgolf-maaltijden die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €4,30 per persoon. Aan tafel voor Huisgemaakte rundergehaktbal in jus en Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Deinze hebt u toegang tot smaakvolle gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteDeinze
ErvaringVele tevreden klanten
Postcode9800
Gemiddelde prijs€6,81
Maaltijd-topperAppelpannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Deinze

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Deinze. Neem bijv. interessante firma’s als Delhaize of Dienstenthuis.be. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich verscheidene aanbieders en speciale eetpunten. Elke service heeft weer een eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Middels maaltijdbutler.be kan u de organisaties overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen zoals o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Deinze? Geen probleem! Best veel cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Hierna wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Deinze. Een redding voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven voorzien in een praktische boodschappendienst voor senioren. Op die manier krijgt u gelijk broodnodige boodschappen als chocopasta of zeewier burger. Meestal gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Deinze vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Deinze? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn talloze soorten maaltijden die passen bij uw uw wensenlijstje voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Rundstong Madeirasaus Puree of Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Aan de hand van deze website vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Deinze. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten proberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Deinze voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met onderdelen als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree is er al vanaf €6,3.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kippenbout Met Appelmoes En Puree is verkrijgbaar vanaf €4,35.
 • De daghap voor ouderen als Chili con carne. Rijst-groenteschotel is er al vanaf €5,8.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Misosoep, een extra salade en iets lichts zoals Crema catalana achteraf. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Deinze voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Push Up Meatballs
 • Macaroni met kaas
 • Pasta kip madras
 • Spaghetti Napoli
 • Appelpannenkoek

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Deinze regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor type ouderenmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangesloten maaltijdservices en kies een geschikte. Let met name op het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire maaltijd-verzorgers hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans bezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 100+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsMacaroni of Penne carbonara. Zodoende kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft gemalen, lactosevrij, natriumarm, zoutarm of misschien veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Deinze. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente