Maaltijdservice Hansbeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hansbeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Hansbeke? Met behulp van www.maaltijdbutler.be bekijkt u supersnel alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een opwarmmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,60. Aan tafel voor Boerengehaktschotel met aardappelpuree-bieslook of Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, spinazie à la crème? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Hansbeke ontvangt u verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteDeinze
Waarom bestellen?Betaalbaar en smaakvol
Postcode9850
Gemiddelde prijs€5,95
Vaak bestelde maaltijdSpeklapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Hansbeke

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Hansbeke. Denk dan aan interessante services als 15Gram of Prego. Ook in de gemeente zelf zijn er interessante aanbieders en slagerijen. Elke organisatie heeft zo een heel eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u daardoor de leveranciers probleemloos tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen als bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Hansbeke? Er kan meer dan u denkt! Flink wat traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hansbeke. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse aanbieders beschikken over een premium boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt u gelijk verse of handige boodschappen als handzeep en magere kwark. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Hansbeke vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Hansbeke? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn veel verschillende opties die overeenstemmen met uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Wat te denken van Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree of Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen? Op deze pagina treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Deinze. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hansbeke voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door factoren als de leverancier, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix kunt u al bestellen vanaf €5,45.
 • Een vriesverse maaltijd als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes bestelt u vanaf €4,45.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Drumsticks met vleesjus, witte rijst, sperziebonen is beschikbaar vanaf €5,9.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bruinebonensoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Kaas na. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Deinze voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Raapstelen stamppot met beenham
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Draadjesvlees in rode wijnsaus
 • Witlofschotel met ham en kaas
 • Linzensoep met bleekselderij

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hansbeke aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor kant-en-klaar maaltijd matcht met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk beschikbare bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Let goed op de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote leveranciers hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede services.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men direct een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dit via de telefoon, via een menulijst, of via de iPad. Het eten wordt standaard tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 20 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 90+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes of Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, andijvie à la crème. Handig, want zo kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld glutenvrij, natriumarm, gemalen, lactosevrij en ook koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Hansbeke. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit