Maaltijdservice Zevergem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zevergem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Zevergem? Door gebruik te maken van deze pagina treft u supersnel alle organisaties die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. En dat al vanaf €4,20 per gerecht. Genieten van Prei-gehaktschotel of Zomerzuurkool met casselerrib en ananas? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Zevergem hebt u toegang tot de lekkerste maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteDe Pinte
ErvaringGezond en betaalbaar
Postcode9840
Gemiddelde prijs€5,94
Vaak bestelde maaltijdRibkarbonade in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Zevergem

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Zevergem. Neem landelijke bezorgers als Prego en 0. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor tal van instanties en verswinkels. Elke aanbieder wordt bestempeld door een heel eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van deze pagina kan u daarom de organisaties gemakkelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde voorkeuren als veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Zevergem? Dat is niet erg! Legio traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zevergem. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere firma’s faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee bestelt u snel nuttige boodschappen zoals salades of kaas extra belegen montbeliarde. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Zevergem vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Zevergem? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit talloze menu’s die matchen met uw eisen en mogelijke allergieën. Wat te denken van Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel of Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat? Op maaltijdbutler.be ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom De Pinte. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zevergem voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door o.a. de aanbieder, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen vindt u vaak al vanaf €6,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat is beschikbaar vanaf €4,55.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kalkoenlapje met Provençaalse jus, gebakken wedges en wortelen met peterselie is beschikbaar vanaf €7,2.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Kokos-bonensoep, iets te drinken en om het compleet te maken Sinaasappel mousse om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente De Pinte voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Rookworst met stamppot zuurkool
 • Asperge beenhamschotel met kip
 • Rundvlees met gegrilde groente
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Hamburger, ui en champignons

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zevergem regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor soort seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk beschikbare leveranciers en kies er een. Check vooral de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste leveranciers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de website. De maaltijden voor thuis worden in algemene zin aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 15 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke services gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsSpirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas en Macaroni met kaas. Zo zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, gemalen, glutenvrij, zoutarm of wellicht eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Zevergem. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit