Maaltijdservice Iddergem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Iddergem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Iddergem? D.m.v. www.maaltijdbutler.be bekijkt u supersnel alle firma’s in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €5,00 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Jumping Jack Salmon of Omelet champignon in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Iddergem smult u weer van de lekkerste maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteDenderleeuw
BeoordelingZonder abonnementen
Postcode9472
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,85
Meest gekozen maaltijdStoofpotje rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Iddergem

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Iddergem. Denk aan grote leveranciers als Colruyt of 0. Maar ook in de buurt ontstaan er verscheidene aanbieders en sociale voorzieningen. Elke service heeft zo een eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Via onze vergelijker kunt u derhalve de organisaties eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Iddergem? Er kan meer dan u denkt! Erg veel traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Hierna wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Iddergem. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Vaak afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers voorzien in een premium boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor koop u eenvoudig verse of handige boodschappen als krentenbrood of druiven. Niet zelden gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Iddergem vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Iddergem? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit een hoop menu’s die voldoen aan uw situatie voedingspatroon. Denk maar aan Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree of Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Op deze pagina ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Denderleeuw. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Iddergem voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht komt tot stand door o.a. het bedrijf, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Blinde Vink Puree Met Prei bestelt u vanaf €5,85.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kaasburger Met Spinazie En Puree kan je kopen vanaf €4,45.
 • Een warme daghap voor senioren als Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen bestelt u vanaf €6.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Czernina, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Vanille/Kersen mousse als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Denderleeuw voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Tomatensoep met balletjes
 • Spaghetti Bolognese, kaas
 • Stukjes rundvlees in jus
 • Broccoli rollade schotel
 • Kick Through Spaghetti

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Iddergem bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na wat voor maaltijdservice matcht met uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u dagelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls doet u dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. Uw bestelling wordt dikwijls geleverd door een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 15 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 100+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsProcureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree of Slavink in uienjus. Hierdoor zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: wekelijks. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Sommige ouderen of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan lactosevrij, natriumarm, zoutarm, glutenvrij of misschien vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Iddergem. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit