Maaltijdservice Denderleeuw

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Denderleeuw voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Denderleeuw? Middels www.maaltijdbutler.be achterhaalt u probleemloos alle aanbieders in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of vriesverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,65 per maal. Genieten van Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree of Zalm met botersaus, bloemkool à la crème en gele rijst? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Denderleeuw krijgt u complete gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteDenderleeuw
ErvaringGoede maaltijdvoorziening
Postcode9470
Maaltijd prijs€6,66
Maaltijd-topperWild Crunches

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Denderleeuw

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Denderleeuw. U kunt denken aan erkende services als Meal-Story of Prego. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij allerlei instellingen en slagerijen. Iedere service hanteert een eigen productaanbod en voorwaarden. Door gebruik te maken van onze tool kunt u de firma’s snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met voorkeuren als bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Denderleeuw? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Denderleeuw. Ideaal voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse services faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor senioren. Op die manier koop u snel praktische of verse producten als appelstroom of palingworst. Veelal kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Denderleeuw vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Denderleeuw? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn meerdere thuismaaltijden die aansluiten bij uw wensenlijstje en eetpatroon. U kunt denken aan Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen? Hieronder ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Denderleeuw. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Denderleeuw voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door onderdelen als de leverancier, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree bestelt u vanaf €4,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli is er al voor €5,4.
 • Een daghap aan huis als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje is beschikbaar vanaf €6,25.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Koude vruchtensoep, iets te drinken en iets lichts zoals Bavarois om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Denderleeuw voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Lasagna bolognese
 • Gewokte spinazie
 • Speklapje in jus
 • Kipfilet in jus
 • Omelet in saus

Plaatsen in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Denderleeuw aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welke vorm van een seniorenmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Let goed op het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste maaltijd-verzorgers geven een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans is dat mogelijk telefonisch, door de menukaart in te vullen, of via internet. De thuismaaltijden worden niet zelden bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 20 maaltijden. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsKip Andorra en Sukadelapje met jus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook. Handig, want zo ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd helpt mee aan uw energie en levenslust. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij of misschien eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Denderleeuw. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente