Maaltijdservice Meerdonk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meerdonk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Meerdonk? Met behulp van maaltijdbutler.be achterhaalt u gemakkelijk alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesverse gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €3,55 per maal. Ouderwets genieten van Wrap kip madras en Gepaneerde kipschnitzel? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Meerdonk krijgt u verse gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteSint-Gillis-Waas
Waarom bestellen?Vraag om voedingsadvies
Postcode9170
Maaltijd prijs€6,3
Populaire maaltijdKnoflookgarnalen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Meerdonk

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Meerdonk. Bijvoorbeeld landelijke services als Prego en/of 0. Ook binnen de gemeente ontstaan er interessante initiatieven en zorginstellingen. Elke partij onderscheidt zich door een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de services op uw gemak op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Meerdonk? Ook dan bent u welkom! Steeds meer traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meerdonk. Perfect voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel georganiseerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende krijgt men eenvoudig praktische of verse producten als afwasmiddel en hopjesvla. In algemene zin gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Meerdonk vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Meerdonk? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit vele type aanbieders die voldoen aan uw omstandigheden en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli of Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas? Op maaltijdbutler.be bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Sint-Gillis-Waas. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meerdonk voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt heeft te maken met bijvoorbeeld het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus is beschikbaar vanaf €6,5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Hamburger Witloof Aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,15.
 • De daghap voor ouderen als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,9.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Kerriesoep, een extra salade en iets fris zoals Anmitsu als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Sint-Gillis-Waas voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Gestoofde lamsschouder
 • Gepaneerde kipstukjes
 • Varkenssaucijs in jus
 • Varkensvlees in saus
 • Gekookte aardappels

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Meerdonk aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast welke vorm van een ouderenmaaltijd in lijn is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Controleer goed het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de leveranciers bieden een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte services.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kunt u direct weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit telefonisch, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden meestal bezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 30 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel dienstverleners hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst of Wisselmenu Asperge Brabanconne. Op die manier zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om lactosevrij, zoutarm, natriumarm, gemalen en ook koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Meerdonk. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit