Maaltijdservice De Klinge

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in De Klinge voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in De Klinge? Geholpen door deze pagina treft u eenvoudig alle leveranciers die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €4,05 per gerecht. Smullen van Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng of Zalm met bieslooksaus, snijbonen en gekookte aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in De Klinge beschikt u over vers bereidde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteSint-Gillis-Waas
ReactieThuis uit eten!
Postcode9170
Gemiddelde prijs€6,29
Geliefde maaltijdGestoofde wortel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in De Klinge

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in De Klinge. Denk dan aan interessante leveranciers als Prego en Delhaize. Maar ook lokaal ontwikkelen zich uitstekende partijen en verswinkels. Iedere organisatie onderscheidt zich door een eigen keuken en bestelvoorwaarden. Met behulp van maaltijdbutler.be kunt u de services op uw gemak met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in De Klinge? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten snel teruggekoeld. Daardoor blijven vitaminen en mineralen beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in De Klinge. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste firma’s hanteren ook een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee krijgt men eenvoudig broodnodige boodschappen als koffie of halfvolle melk. Vaak gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in De Klinge vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in De Klinge? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit diverse soorten maaltijden die matchen met uw omstandigheden en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree en Kipgyros Rijst? Op maaltijdbutler.be vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Sint-Gillis-Waas. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in De Klinge voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd wordt gevormd door elementen als de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal kunt u al bestellen vanaf €6,05.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,45.
 • De daghap voor ouderen als Vegetarische Italiaanse carre met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met peterselie bestelt u vanaf €6,9.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Chinese tomatensoep, een gezonde salade en een dessert als Bananenvla na. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Sint-Gillis-Waas voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Koninginnesoep met kip
 • Kipragout champignons
 • Bami, quorn, satésaus
 • Kip in zoetzure saus
 • Boerengehaktschotel

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in De Klinge aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst welke vorm van een thuismaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk populaire maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Kijk goed na de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste aanbieders hebben een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak is dat mogelijk per telefoon, via een menulijst, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden niet zelden geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 15 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 90+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsBloemkool met rundvlees schotel of Gepaneerde varkensschnitzel. Handig, want zo zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert uw algehele gesteldheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen of koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen De Klinge. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit