Maaltijdservice Markegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Markegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Markegem? Dankzij onze vergelijker vindt u moeiteloos alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,65. Flink uitpakken met Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen of Verse worst met jus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Markegem ontvangt u complete maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDentergem
RecensieEenvoudig opzeggen
Postcode8720
Gemiddelde menuprijs€5,4
Vaak gekozen maaltijdVegetarisch filetlapje in stroganoffsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Markegem

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Markegem. Neem bijv. veel gekozen firma’s als Vlotter en/of Foodbag. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich verscheidene instanties en speciale eetpunten. Elke aanbieder heeft zo een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door onze tool kan u daardoor de bezorgers op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Markegem? Dat is niet erg! Meer en meer traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Markegem. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende organisaties hanteren ook een speciale boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval haalt men direct de supermarktartikelen als griesmeelpap en brood. Dikwijls gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Markegem vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Markegem? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn relatief veel seniorenmaaltijden die aansluiten bij uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Wat dacht u van Boereworst Met Wortelstamppot of Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree? Via onze vergelijker ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Dentergem. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Markegem voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs wordt gevormd door elementen als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Hutsepot Met Rookworst En Spek wordt al bezorgd vanaf €6,45.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree bestelt u vanaf €5,5.
 • Een daghap aan huis als Vegetarische balletjes in satésaus, bami goreng kunt u al laten bezorgen vanaf €7,25.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Thaise soep, een stukje fruit en een dessert als Aardbeien mousse om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Dentergem voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Naturel-pannenkoek
 • Champignon omelet
 • Zalm in dillesaus
 • Knoflookgarnalen
 • Chili sin carne

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Markegem bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor soort kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk populaire maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Check vooral de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste aanbieders bieden een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of online. Uw bestelling wordt doorgaans tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 70+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Penne pesto, kip, groene groenten en Runderlapje met vleesjus, aardappelpuree, rode kool met appel. Daardoor zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of beperkten eten volgens een strikt dieet. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om gemalen, zoutarm, natriumarm, lactosevrij of veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Markegem. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit