Maaltijdservice Aarsele

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Aarsele voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Aarsele? D.m.v. deze pagina achterhaalt u overzichtelijk alle leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €3,55 per maal. Aanschuiven voor Gehaktbal met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen of Garnalensoep? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Aarsele smult u weer van smaakvolle gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteTielt
RecensieZonder abonnementen
Postcode8700
Prijs per maaltijd€5,35
Vaak gekozen maaltijdKipmedaillons in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Aarsele

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Aarsele. Neem bijv. populaire partijen als Prego en/of Foodbag. Maar ook in de buurt ontstaan er allerlei leveranciers en sociale voorzieningen. Elke leverancier heeft zo een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door deze website kan u daarom de leveranciers snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren als onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Aarsele? Dat is niet erg! Nogal wat traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. In de volgende stap worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Aarsele. Een goede vervanger voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal services hebben ook een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor bestelt men zonder moeite de boodschappen zoals broodbeleg en snijworst. Veelal zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Aarsele vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Aarsele? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden verscheidene opties die voldoen aan uw eisen en voedingsadvies. Neem nu Boereworst Met Wortelstamppot of Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel? Op deze pagina bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Tielt. Let ook goed op het proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met verse producten en weinig zout beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Aarsele voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht komt tot stand door aspecten als de aanbieder, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree bestelt u vanaf €5,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €3,7.
 • Een warme daghap voor senioren als Rundergehaktbal met hopjesjus. Blauwe bliksem met peer is beschikbaar vanaf €5,6.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Courgettesoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Karnemelkse bloempap om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Tielt voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Push Up Meatballs
 • Macaroni met kaas
 • Pasta kip madras
 • Spaghetti Napoli
 • Appelpannenkoek

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Aarsele aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na welk type kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk beschikbare maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u gemakkelijkopnieuw bestellen. Meestal doet u dat via de telefoon, via een menulijst, of via de website. De (warme) maaltijden wordt gewoonlijk geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle services hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsMacaronischotel bolognese of Slavink in jus met stamppot snijbonen. Hierdoor krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om gemalen, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm of juist veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Aarsele. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit