Maaltijdservice Sint-Baafs-Vijve

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Baafs-Vijve voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Baafs-Vijve? Door gebruik te maken van deze website vergelijkt u snel en simpel alle leveranciers in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of microgolf-maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Nu al voor €4,80 per maaltijd. Genieten van Drumsticks in ketjapsaus. Sperziebonen. Witte rijst en Tongschar-zalmrol met hollandaisesaus, gekookte aardappelen, broccoli? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Sint-Baafs-Vijve hebt u toegang tot heerlijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteWielsbeke
ReactieGeen afnameverplichting
Postcode8710
Gemiddelde prijs€5,39
Geliefde maaltijdPastaschotel met spinazie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Sint-Baafs-Vijve

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Sint-Baafs-Vijve. Neem bijv. populaire partijen als Yumbel of 0. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij tal van initiatieven en sociale voorzieningen. Elke aanbieder wordt bestempeld door een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van onze vergelijker kan u daardoor de bezorgers op uw gemak met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen als o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Baafs-Vijve? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven structuur en smaak onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Baafs-Vijve. Ideaal voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen geregeld via een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor senioren. In dat geval krijgt u eenvoudig praktische of verse producten als sandwich spread of huzarensalade. Gewoonlijk gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Sint-Baafs-Vijve vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Sint-Baafs-Vijve? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit allerlei opties die matchen met uw eisen en menu voorkeuren. U kunt denken aan Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti of Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Hieronder bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Wielsbeke. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Baafs-Vijve voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs is afhankelijk van onderdelen als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree is er al voor €5,8.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree wordt al bezorgd vanaf €5,2.
 • Een thuisbezorgde daghap als Risotto, roomsaus boschampignons, kip is er al vanaf €7,05.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Bietensoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Aardbeien mousse om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Wielsbeke voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Flensjes met fruit
 • Rundvlees in saus
 • Lasagna bolognese
 • Gestoofde wortel
 • Macaronischotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Baafs-Vijve bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast welke vorm van een maaltijdservice aansluit op uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk populaire aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste maaltijd-verzorgers verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige services.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u elke dag nog een bestelling doen. Dikwijls doet u dit per telefoon, via de papieren bestellijst of online. De maaltijden voor thuis worden altijd geleverd door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met gemiddeld 25 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel leveranciers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsGroentensoep en Dieet Vol Au Vent Puree. Op die manier krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm of misschien koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Sint-Baafs-Vijve. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit