Maaltijdservice Dentergem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dentergem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Dentergem? Geholpen door deze website treft u eenvoudig alle bedrijven in uw regio! Een warme maaltijdservice, of kant-en-klaar maaltijden die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €3,80. Ouderwets genieten van Boe­ren­kool­stoof met ei of Runderhachee, stamppot hutspot? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Dentergem profiteert u van voedzame maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDentergem
ReactieEenvoudig aanmelden
Postcode8720
Gemiddelde prijs€6,1
Populaire maaltijdKipfilet in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Dentergem

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Dentergem. U kunt denken aan landelijke aanbieders als Vlotter en/of Colruyt. Ook in de gemeente zelf zien we allerlei initiatieven en zorginstellingen. Iedere organisatie wordt gekenmerkt door z’n eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via onze vergelijker kunt u de bezorgdiensten overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen als bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Dentergem? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een groot aantal traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Nadien wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dentergem. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! In de regel op touw gezet door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse bedrijven hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt u eenvoudig broodnodige boodschappen als grillworst of crackers. Niet zelden zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Dentergem vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Dentergem? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden talloze bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw wensen en mogelijke diëten. Wat dacht u van Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie of Gehaktschotel Met Worteltjes? Verderop ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Dentergem. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen complete bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dentergem voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van aspecten als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel vindt u vaak al vanaf €5,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €3,55.
 • Een warme daghap voor senioren als Kalkoen in pomodorisaus, sperziebonen en gekookte aardappelen bestelt u vanaf €7,2.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Thaise soep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Crêpe suzette als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Dentergem voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Spekpannenkoek
 • Gehakt in jus
 • Foe yong hai
 • Runderlapje
 • Pilav

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Dentergem aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst welk type maaltijdservice matcht met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en geef de voorkeur door. Bekijk met name het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele aanbieders hebben een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls kan dat telefonisch, via de papieren bestellijst of online. De maaltijden voor thuis worden dikwijls tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart van zo’n 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Gepaneerde kalkoenschnitzel en Vegetarische reepjes met champignons, kruidenrijst met doperwten. Daardoor zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden gewoonlijk door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd bevordert een goede balans en energie. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan zoutarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij en ook vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Dentergem. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente