Maaltijdservice Ooigem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ooigem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Ooigem? Aan de hand van deze website treft u snel en simpel alle bezorgers in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een diepvries maaltijd die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,55 p.p. Flink uitpakken met Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, gekookte aardappelen, wokgroenten en Macaroni Ham Kaassaus? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Ooigem geniet u van voedzame gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteWielsbeke
RecensieOnline of telefonisch bestellen
Postcode8710
Prijs per gerecht€5,38
Populaire maaltijdVegetarische balletjes in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Ooigem

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Ooigem. We hebben het over interessante bezorgers als Colruyt of Prego. Maar ook lokaal zijn er tal van leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elk bedrijf levert een eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u daarom de firma’s eenvoudig op een rijtje zetten. Een keuze maken voor de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren als bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Ooigem? Ook dan bent u welkom! Meer en meer traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden ze snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Gezond en lekker
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ooigem. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste bedrijven beschikken over een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hiermee koop u zonder moeite praktische of verse producten als falafel burger of leverkaas. Niet zelden kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Ooigem vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Ooigem? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn velerlei thuismaaltijden die aansluiten bij uw eisen en mogelijke allergieën. Denk maar aan Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen of Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree? Via onze vergelijker ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Wielsbeke. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ooigem voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht komt tot stand door onderdelen als de aanbieder, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje is er al vanaf €6,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Gentse Waterzooi wordt al bezorgd vanaf €5,15.
 • Een warme dagschotel als Spekpannenkoek is beschikbaar vanaf €6,5.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Bosintang, een gezonde salade en een toetje als Appelmoes achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Wielsbeke voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Witlof ovenschotel
 • Zalmfilet in saus
 • Heldere uiensoep
 • Runderstoofpotje
 • Pasta carbonara

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ooigem bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor soort thuismaaltijd past bij uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende leveranciers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met alle aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. Meestal kan dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of online. De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel aan huis gebracht via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met grofweg 30 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten of Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. Op die manier zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden vaak door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het betreft gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Ooigem. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit