Maaltijdservice Oeselgem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oeselgem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Oeselgem? Via www.maaltijdbutler.be vindt u probleemloos alle services in de buurt! Warm geleverd, of een koelvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,90 per maal. Genieten van Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel of Penne pesto, kip, groene groenten? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Oeselgem profiteert u van complete maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDentergem
RecensieSimpel bestellen
Postcode8720
Gemiddelde menuprijs€5,41
Vaak bestelde maaltijdCasselerrib in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Oeselgem

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Oeselgem. Denk aan populaire firma’s als Ekomenu of Aldi. Maar ook op regionaal niveau zien we prima leveranciers en verswinkels. Iedere service heeft zo z’n eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels maaltijdbutler.be kan u daarom de leveranciers rustig met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er allergieën of dieetwensen als onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Oeselgem? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden ze gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oeselgem. Een redding voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste services hanteren ook een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo koop men snel de supermarktartikelen als halfvolle kwark of havermoutpap. Meestal kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Oeselgem vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Oeselgem? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden flink wat leveranciers die voldoen aan uw eisen en mogelijke allergieën. Neem nu Spaghetti Carbonara of Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.? Aan de hand van deze website bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Dentergem. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oeselgem voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van aspecten als de aanbieder, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij is verkrijgbaar vanaf €5,5.
 • Vriesverse maaltijd als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti vindt u vaak al vanaf €3,65.
 • De daghap voor ouderen als Appelpannenkoek is beschikbaar vanaf €5,6.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Bonensoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Chocolademousse als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Dentergem voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Maaltijdpoffertjes
 • Verse fruitsalade
 • Lasagna bolognese
 • Gewokte spinazie
 • Kipfilet in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oeselgem bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst welk soort bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele maaltijdservices bieden een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men gemakkelijkeen nieuwe menulijst invullen. Vaak kan dit per telefoon, via een menulijst, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst van zo’n 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Draadjesvlees in rode wijnsaus en Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat. Op die manier kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: elke week. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Veel ouderen of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, zoutarm, natriumarm, gemalen of misschien koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Oeselgem. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit