Maaltijdservice Laakdal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Laakdal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Laakdal? Middels www.maaltijdbutler.be achterhaalt u snel en simpel alle leveranciers die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of microgolf-maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,20. Aanschuiven voor Gepofte aardappels of Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Laakdal geniet u van de lekkerste maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieAntwerpen
GemeenteLaakdal
RecensieOok voorgerecht en toetje
Postcode2430
Gemiddelde kosten€6,02
Vaak gekozen maaltijdVegetarische balletjes in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Laakdal

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Laakdal. Denk dan aan populaire partijen als Prego of Traiteur Goossens. Ook in de gemeente zelf zijn er uitstekende aanbieders en restaurants. Elke partij wordt gekenmerkt door een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de aanbieders op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met voorkeuren als bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Laakdal? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven structuur en smaak ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Laakdal. Ideaal voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s bieden ook een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende krijgt men eenvoudig belangrijke boodschappen als sinaasappels of afbak donker meergranen broodjes. In algemene zin gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Laakdal vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Laakdal? Of zoekt u echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden meerdere thuismaaltijden die in lijn zijn met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree of Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Laakdal. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Laakdal voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door zaken als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenbout Perziken Puree is verkrijgbaar vanaf €6,1.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei vindt u vaak al vanaf €4,25.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes kunt u al bestellen vanaf €6,1.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Minosoep, iets te drinken en iets fris zoals Pap achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Laakdal voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Lasagna bolognese
 • Gestoofde wortel
 • Forel met venkel
 • Macaronischotel
 • Kipvink in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Laakdal aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor type bezorgmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk meest gekozen maaltijdservices en kies er een. Kijk goed na de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote maaltijdservices verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men gelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dit per telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De maaltijden worden standaard bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 90+ blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Rundstong Madeirasaus Puree en Minestronesoep. Daardoor krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden in de regel door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: elke 3/4 dagen. Vriesvers: om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Denk aan glutenvrij, natriumarm, gemalen, lactosevrij of misschien vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Laakdal. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente