Maaltijdservice Geel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Geel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Geel? D.m.v. www.maaltijdbutler.be bekijkt u overzichtelijk alle services die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een opwarmmaaltijd die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Nu al voor €4,30 p.p. Aanschuiven voor Aardappelgratin of Aardappelpartjes rozemarijn? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Geel geniet u van de lekkerste maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteGeel
ErvaringThuis uit eten!
Postcode2440
Prijs per maaltijd€6,03
Nummer 1-maaltijdPastaschotel met spinazie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Geel

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Geel. Neem veel gekozen bedrijven als Colruyt en Champion. Echter, ook heel lokaal zijn er tal van partijen en sociale voorzieningen. Elke optie wordt bestempeld door een “eigen” aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via onze tool kan u daardoor de organisaties eenvoudig met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen als eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Geel? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Geel. Een redding voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse organisaties hebben ook een handige boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval krijgt men snel belangrijke boodschappen als vuilniszakken of vegan gehakt. Meestal kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Geel vergelijken

Zoekt u een complete diepvriesmaaltijd in Geel? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit vele thuismaaltijden die overeenstemmen met uw voorkeuren en diëten/allergieën. Neem nu Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel of Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen? Hieronder achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Geel. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met verse producten en weinig zout uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Geel voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door elementen als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie wordt al bezorgd vanaf €4,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree is er al voor €4,65.
 • Een daghap aan huis als Vissticks in botersaus, tutti frutti, gebakken aardappelen is beschikbaar vanaf €7,2.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Preisoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Pannenkoekjes om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Geel voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Zalm in dillesaus
 • Knoflookgarnalen
 • Kersenpannenkoek
 • Chili sin carne
 • Slavink in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Geel regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst welk soort kant-en-klaar maaltijd klopt met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en geef de voorkeur door. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices hebben een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls doet u dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of email / internet. De thuismaaltijden worden dikwijls thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 25 gerechten. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdservices werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Geglaceerde wortel en Macaroni, groenten-tomatensaus. Op die manier ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan glutenvrij, zoutarm, natriumarm, lactosevrij of koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Geel. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit