Maaltijdservice Meerhout

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meerhout voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Meerhout? Middels maaltijdbutler.be vergelijkt u gemakkelijk alle leveranciers die aan huis leveren. Warm geleverd, of een diepvries maaltijd die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €4,15 per keer. Genieten van Minestronesoep of Kalkoenschnitzel met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Meerhout smult u weer van verse gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteMeerhout
RecensieVraag om voedingsadvies
Postcode2450
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,04
Vaak gekozen maaltijdVegetarisch filetlapje in stroganoffsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Meerhout

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Meerhout. Bijvoorbeeld landelijke aanbieders als Traiteur Goossens of 0. Echter, ook heel lokaal zijn er prima initiatieven en slagerijen. Elke partij wordt bestempeld door een “eigen” aanbod en bestelvoorwaarden. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kan u de services op uw gemak naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Meerhout? Er kan meer dan u denkt! Legio traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Nadien wordt het gerecht snel teruggekoeld. Om die reden blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meerhout. Een uitkomst voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval koop men moeiteloos de boodschappen zoals afbak donker meergranen broodjes of filet americain. In algemene zin kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Meerhout vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Meerhout? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit flink wat seniorenmaaltijden die overeenstemmen met uw wensen voedingspatroon. Wat dacht u van Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree of Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel? Op maaltijdbutler.be ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Meerhout. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meerhout voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van onderdelen als de aanbieder, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie vindt u vaak al vanaf €5,1.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €4,3.
 • Een thuisbezorgde daghap als Varkenssaucijsje met mosterdjus, witte rijst, sperziebonen is er al vanaf €7,5.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Tomatensoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Banaan ijs om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Meerhout voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Lasagna bolognese
 • Gewokte spinazie
 • Speklapje in jus
 • Kipfilet in jus
 • Omelet in saus

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Meerhout aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor soort seniorenmaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Let goed op de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste dienstverleners stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Dan kunt u snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker kan dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden in de regel geleverd aan huis door een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met ruwweg 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 90+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Kalkoengeschnetzeltes arrabiatasaus. Romanescomix. Volkoren macaroni of Kippenbout. Bonne femme. Daardoor ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen of wellicht vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Meerhout. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit