Maaltijdservice Kasterlee

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kasterlee voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Kasterlee? Via onze tool achterhaalt u eenvoudig alle bezorgers die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of diepvriesmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €3,50. Aan tafel voor Lamscurry met sperziebonen, pilav rijst of Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus en een Italiaanse rijstschotel? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Kasterlee ontvangt u gezonde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteKasterlee
Waarom bestellen?Vol vitaminen en mineralen
Postcode2460
Gemiddelde prijs€6,05
Vaak gekozen maaltijdCasselerrib in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Kasterlee

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Kasterlee. Denk dan aan erkende partijen als Delhaize en Delhaize. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor verschillende initiatieven en sociale voorzieningen. Elke optie hanteert z’n eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door deze pagina kan u de leveranciers overzichtelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen zoals o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Kasterlee? Geen probleem! Veel traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Later worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kasterlee. Een uitkomst voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven hebben ook een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Zo bestelt men gelijk verse of handige boodschappen als afwasborstel en koffiepads. Dikwijls gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Kasterlee vergelijken

Zoekt u een complete diepvriesmaaltijd in Kasterlee? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden velerlei bezorgmaaltijden die matchen met uw omstandigheden en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree of Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Kasterlee. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kasterlee voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs hangt af van factoren als de aanbieder, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie is beschikbaar vanaf €4,85.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn bestelt u vanaf €3,9.
 • Een thuisbezorgde daghap als Reepjes varkensvlees in jus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,45.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Vissoep, een lekker bijgerecht en een toetje als Baba au rhum om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Kasterlee voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Babi ketjap, bami
 • Gekruide speklap
 • Zalm in roomsaus
 • Kip in roomsaus
 • Groenteschotel

Plekken in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kasterlee aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor soort thuismaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste aanbieders stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk per telefoon, via een menulijst, of via de website. De menu’s worden niet zelden geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is vers op maat een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Doperwtensoep of Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst. Zo zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij of eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Kasterlee. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente