Maaltijdservice Destelbergen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Destelbergen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Destelbergen? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be vindt u gemakkelijk alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of opwarmmaaltijden die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €5,10 per maal. Aan tafel voor Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Stoofpotje rundvlees? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Destelbergen smult u weer van gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteDestelbergen
RecensieWekelijkse bestellijst
Postcode9070
Prijs per gerecht€6,39
Maaltijd-topperLinzensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Destelbergen

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Destelbergen. We hebben het over grote firma’s als Colruyt of Aldi. Maar ook lokaal bestaan er uitstekende aanbieders en verswinkels. Elke aanbieder hanteert een “eigen” manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door onze tool kan u daarom de bezorgers overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Destelbergen? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven structuur en smaak onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Destelbergen. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal gedaan door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal firma’s bieden ook een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende haalt u gelijk broodnodige boodschappen als sappen en peren. Niet zelden zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Destelbergen vergelijken

Af en toe profiteren van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Destelbergen? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit allerlei leveranciers die kloppen met uw eisen en menu voorkeuren. Neem nu Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin? Aan de hand van deze website vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Destelbergen. Bekijk goed het proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Destelbergen voor ouderen variëren nogal. De prijs is afhankelijk van o.a. de organisatie, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst is er al voor €5.
 • Vriesverse maaltijd als Kip Op Grootmoeders Wijze kunt u al laten bezorgen vanaf €5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree is er al vanaf €7.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Gamjatang, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Sundae achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Destelbergen voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Prei a la creme
 • Appelpannenkoek
 • Spinaziestamppot, braadworst
 • Koolvisfilet in mosterdsaus
 • Rundvlees in basilicumsaus

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Destelbergen regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welk soort thuismaaltijd klopt met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en kies er een. Kijk goed na het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste aanbieders geven een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk via telefoon, met behulp van de menulijst, of online. De (warme) maaltijden wordt gemiddeld genomen geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vast weekmenu. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsKipfilet of Groentensoep. Zo kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding is cruciaal voor een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel ouderen of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan glutenvrij, gemalen, natriumarm, zoutarm of wellicht koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Destelbergen. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente