Maaltijdservice Ledeberg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ledeberg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Ledeberg? Geholpen door deze website bekijkt u moeiteloos alle aanbieders die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €3,75 p.p. Aan tafel voor Sukadelapje in jus en Zalm in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Ledeberg profiteert u van voedzame maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteGent
ReactieVetbeperkt
Postcode9050
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,03
Meest gekozen maaltijdKervelroomsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Ledeberg

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Ledeberg. Bijvoorbeeld erkende aanbieders als Smartmat en/of Aldi. Ook binnen de gemeente ontstaan er verschillende organisaties en speciale eetpunten. Elke organisatie wordt gekenmerkt door zijn eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van deze website kan u daarom de services eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er allergieën of dieetwensen als bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Ledeberg? Geen probleem! Flink wat traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven structuur en smaak gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ledeberg. Perfect voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneservices hanteren ook een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee krijgt u moeiteloos nuttige boodschappen zoals crackers of honing. In de regel zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Ledeberg vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Ledeberg? Of zoekt u vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit verscheidene thuismaaltijden die aansluiten bij uw gesteldheid en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen of Kervelsoep? Verderop vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Gent. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ledeberg voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door aspecten als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree is er al voor €6,1.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree is er al voor €4,25.
 • Een warme dagschotel als Hutspot, rundvlees kunt u al bestellen vanaf €5,9.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Fasolada, een extra salade en om het compleet te maken Pistache ijs om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Gent voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Donkey Kicks Chicken
 • Rundersaucijs in jus
 • Indisch gehaktbrood
 • Varkensfilet in jus
 • Sucade Hollandaise

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ledeberg bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na welk type maaltijdservice rijmt met uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende aanbieders bieden een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u gelijk een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dat via de telefoon, via de papieren bestellijst of met de tablet. De maaltijden voor thuis worden doorgaans geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met grofweg 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. Soms is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Dieet Rundstong Tomatensaus Puree of Kalkoenschnitzel met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten. Zo ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: elke week. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld gemalen, zoutarm, natriumarm, glutenvrij of juist vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Ledeberg. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit