Maaltijdservice Afsnee

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Afsnee voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Afsnee? Met behulp van onze vergelijker treft u overzichtelijk alle aanbieders die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €5,00. Genieten van Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree of Kreeftensoep? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Afsnee geniet u van heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteGent
RecensieVakkundige chefkoks
Postcode9051
Prijs per gerecht€6,04
Populaire maaltijdChampignonsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Afsnee

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Afsnee. Neem bijv. interessante firma’s als Home Cuisine en/of 0. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich uitstekende initiatieven en slagerijen. Elk bedrijf hanteert z’n eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij deze pagina kan u daardoor de services snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met speciale voorkeuren zoals onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Afsnee? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven vitaminen en mineralen beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Afsnee. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. Zodoende bestelt men gelijk de boodschappen zoals aardbeienjam of appels. Vaak zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Afsnee vergelijken

Houdt u van een complete diepvriesmaaltijd in Afsnee? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit talloze seniorenmaaltijden die kloppen met uw wensen en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten en Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Verderop vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Gent. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan gezonde bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Afsnee voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van aspecten als de organisatie, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Gentse Waterzooi is er al voor €5,15.
 • Een warme daghap voor senioren als Kipfilet met vleesjus, gekookte aardappelen, wortelen met peterselie wordt al bezorgd vanaf €6,55.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Kippensoep, een gezonde salade en iets fris zoals Hangop om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Gent voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Klapstuk met hutspot
 • Varkenslapjes in jus
 • Spinazie a la creme
 • Raapstelen stamppot
 • Chinese wokschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Afsnee bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangesloten leveranciers en kies er een. Kijk goed na het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele maaltijd-verzorgers hanteren een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of online. De seniorenmaaltijden worden standaard thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met plusminus 15 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Kip naar oma’s recept, gebakken aardappelen en Varkens-groenteschotel. Zo zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra men deze ook zelf besteld heeft. Via de menulijsten kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: elke week. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, zoutarm en niet te vergeten vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Afsnee. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit