Maaltijdservice Diepenbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Diepenbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Diepenbeek? Aan de hand van onze vergelijker doorzoekt u snel en simpel alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of kant-en-klaar maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,60. Flink uitpakken met Kick Through Spaghetti of Sucade Hollandaise? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Diepenbeek profiteert u van de lekkerste maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteDiepenbeek
ReactieVolgens Voedingsdriehoek
Postcode3590
Gemiddelde kosten€6,83
Nummer 1-maaltijdPenne carbonara

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Diepenbeek

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Diepenbeek. Neem veel gekozen organisaties als Foodbag en/of Smartmat. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij allerlei leveranciers en verswinkels. Iedere service heeft weer een heel eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de aanbieders op uw gemak met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Diepenbeek? Dat is niet erg! Opvallend veel cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven structuur en smaak ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Diepenbeek. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere organisaties faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor senioren. Zo bestelt u probleemloos de supermarktartikelen als kaas extra belegen blaarkop en schouderham. Meestal kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Diepenbeek vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Diepenbeek? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden verscheidene thuismaaltijden die passen bij uw uw situatie en menu voorkeuren. Wat dacht u van Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree of Dieet Blinde Vink Puree Met Prei? Op deze pagina vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Diepenbeek. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Diepenbeek voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van elementen als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes is beschikbaar vanaf €4,9.
 • Een vriesverse maaltijd als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix wordt al bezorgd vanaf €3,5.
 • Een warme dagschotel als Macaronischotel wordt al bezorgd vanaf €5,95.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Kokos-bonensoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Gortepap achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Diepenbeek voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Venkelsoep met dille
 • Aspergesoep met zalm
 • Verse waldorfsalade
 • Gegrilde kippenpoot
 • Runderlapje in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Diepenbeek aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor soort seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijddiensten en kies een geschikte. Check vooral het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele maaltijdservices bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men snel en simpel weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden gemiddeld genomen geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vast weekmenu. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Witte Pens Met Rodekool En Puree en Dieet Rundstong Tomatensaus Puree. Op die manier zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Vriesvers: om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten heeft invloed op uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij of misschien veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Diepenbeek. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit