Maaltijdservice Molenstede

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Molenstede voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Molenstede? Geholpen door deze pagina doorzoekt u supersnel alle aanbieders in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €3,85 per persoon. Flink uitpakken met Gebakken heek met bearnaisesaus. Risotto van zilvervliesrijst met groenten en Penne Pesto Kip Wokgroenten? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Molenstede krijgt u smaakvolle maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteDiest
ReactieMeerdere manieren bestellen
Postcode3294
Gemiddelde menuprijs€5,02
Populaire maaltijdLamsvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Molenstede

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Molenstede. Neem belangrijke organisaties als Dienstenthuis.be en Smartmat. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich uitstekende organisaties en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf biedt zijn eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van onze tool kan u de services op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Molenstede? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Molenstede. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel gedaan door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor senioren. Hierdoor haalt u eenvoudig broodnodige boodschappen als zoetjes of jonge kaas. Veelal gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Molenstede vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Molenstede? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn velerlei seniorenmaaltijden die overeenstemmen met uw wensen en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Champignonroomsoep of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Diest. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Molenstede voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt wordt gevormd door factoren als de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree vindt u vaak al vanaf €4,75.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst kunt u al bestellen vanaf €5,05.
 • Een thuisbezorgde daghap als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie kunt u al bestellen vanaf €6,75.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Harira, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Karnemelkse bloempap achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Diest voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Rundergehaktbal in jus
 • Gepaneerde kipnuggets
 • Wokgroenten teriyaki
 • Klapstuk met hutspot
 • Spaghetti bolognese

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Molenstede aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst wat voor categorie seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Kijk goed na het assortiment, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers hebben een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk telefonisch, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De menu’s worden dikwijls bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 20 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 80+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke dienstverleners hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Zalm in vissaus, wortelen een aardappelpuree en Rundvlees hoy sin met atjar komkommer en bami goreng. Zo kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u deze besteld heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan lactosevrij, glutenvrij, gemalen, natriumarm of misschien vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Molenstede. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit