Maaltijdservice Driekapellen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Driekapellen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Driekapellen? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u gemakkelijk alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,35 per persoon. Ouderwets genieten van Gebonden goulashsoep of Appelpannenkoek? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Driekapellen beschikt u over uitstekende maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDiksmuide
Reactie100% vers bereid
Postcode8600
Maaltijd prijs€6,89
Geliefde maaltijdLekkerbekje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Driekapellen

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Driekapellen. Neem populaire bezorgers als Marley Spoon of Okay. Ook binnen de gemeente zien we interessante initiatieven en restaurants. Iedere leverancier heeft zo z’n eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van maaltijdbutler.be kan u daardoor de bedrijven probleemloos tegen elkaar afzetten. Het kiezen van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Driekapellen? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Nadien wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Zo blijven voedingsstoffen en smaak intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Driekapellen. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval krijgt u snel de supermarktartikelen als koffie of koffiecreamer. Meestal gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Driekapellen vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Driekapellen? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn een hoop bezorgmaaltijden die matchen met uw omstandigheden en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet of Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen? Op deze pagina vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Diksmuide. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Driekapellen voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd wordt gevormd door zaken als de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin is er al vanaf €5,6.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei kan je kopen vanaf €4,8.
 • De daghap voor ouderen als Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met doperwten wordt al bezorgd vanaf €6,35.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Tom yum, een gezonde salade en een dessert als Croquembouche als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Diksmuide voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Chili con carne
 • Aardappelpuree
 • Champignonsoep
 • Bloemkoolsoep
 • Bami goreng

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Driekapellen aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast welke vorm van een thuismaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en kies een geschikte. Let goed op het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u probleemloos nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat telefonisch, met behulp van de menulijst, of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden veelal tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 30 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 80+ blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke services hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten en Varkensschnitzel, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes. Hiermee ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan gemalen, natriumarm, lactosevrij, zoutarm of wellicht vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Driekapellen. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit