Maaltijdservice Esen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Esen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Esen? Via www.maaltijdbutler.be achterhaalt u overzichtelijk alle bezorgers in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een opwarmmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €5,15. Ouderwets genieten van Thaise curry en Vegastukjes in paddenstoelensaus met koolrabi à la crème en volkoren macaroni? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Esen profiteert u van smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDiksmuide
Waarom bestellen?Gebalanceerde maaltijden
Postcode8600
Gemiddelde prijs€6,9
Nummer 1-maaltijdSchelvis in Dijon-mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Esen

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Esen. U kunt denken aan veel gekozen organisaties als Smartmat en/of 0. Ook binnen de gemeente zijn er interessante instanties en speciale eetpunten. Ieder bedrijf heeft zo z’n eigen menu en bestelvoorwaarden. Geholpen door deze website kan u daarom de aanbieders eenvoudig op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er voorkeuren als o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Esen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Esen. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak georganiseerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse organisaties hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval koop men zonder moeite de supermarktartikelen als katenspek of knäckebröd. Normaal gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Esen vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Esen? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een hoop maaltijdservices die kloppen met uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Macaroni Ham Kaassaus of Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti? Onderstaand vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Diksmuide. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelentesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Esen voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt heeft te maken met onderdelen als de leverancier, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree kunt u al bestellen vanaf €6,1.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie vindt u vaak al vanaf €3,75.
 • De daghap voor ouderen als Runderlever in saus is er al vanaf €7,45.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Misosoep, een stukje fruit en een toetje als Aardbeien ijs om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Diksmuide voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Pasta carbonara
 • Gebakken rijst
 • Spekpannenkoek
 • Gehakt in jus
 • Runderlapje

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Esen bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst welke vorm van een bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en kies er een. Let goed op de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijdservices stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men wekelijks een nieuwe menulijst invullen. Vaak is dat mogelijk via de telefoon, via een menulijst, of email / internet. De (warme) maaltijden wordt dikwijls bezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met circa 15 menu’s. Bij diepvries is er een keus te maken uit 50 – 100 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdservices komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Rundvlees, rode kool, aardappelpuree of Ossestaartsoep. Hiermee kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd stimuleert een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, natriumarm, glutenvrij, zoutarm of misschien vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Esen. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit